Aktuelt

19. august starter et nytt og spennende skoleår i Raumaskolen. Ekstra spennende er det nok for de 90 elevene som får sitt første møte med skolelivet. Hjertelig velkommen til gamle og nye elever. Her finner du oversikten over oppmøtetid og sted på første skoledag.

Miljøprogrammet for Møre og Romsdal er revidert og gjelder for perioden 2019 - 2022. Det er også utarbeidet ny forskrift.

Isfjordsvegen er stengt for kjøretøy ved Isfjordsvegen 2 (tidligere Norol stasjonen) frem til 9. september på grunn av anleggsarbeid.

RIR kan fortelle at utlevering starter opp igjen i august. Om noen er helt tomme, så kan nye sekker hentes i servicetorget eller hos J.O Moen. De som ikke har mulighet til å hente selv kan sende en melding til RIR for å finne en annen løsning.

• Facebook : https://www.facebook.com/rir.no/
• Epost: rir@rir.no
• Telefon: 71213450

Vi ønsker alle en videre solfylt sommer!

Rauma Kommune

Utvalg for plan og forvaltning vedtok i møte 27.06.2019, saksnr 34/2019, å legge forslag til detaljregulering for Romsdalsgondolen ut til offentlig ettersyn.

Det nærmar seg. 1. mai startar Stikk UT!-sesongen 2019. I år med heile 398 turmål i 30 av kommunane i Møre og Romsdal. Bli med på tur!

Kommunestyret i Rauma vedtok i møte 30.08.2016 i KS-87/16 å legge forslag om omklassifisering av kommunale veger ut på høring.