Aktuelt

Det er registrert ett nytt tilfelle av koronasmitte i Rauma. Totalt er det nå 9. registrerte tilfeller i kommunen.

Formannskapet i Rauma kommune vedtok 18.03.2020 at Planstrategi 2020-2023 skal sendes på høring og legges ut til offentlig ettersyn i 60 dager.

Søndag er det registrert et nytt tilfelle av koronasmitte i Rauma. Totalt er det nå 8 smittetilfeller i Rauma.

Siden 15. mars har Rauma hatt karantenekrav for reisende fra 8 definerte fylker. Fra og med 27. mars opphever kommunen disse vedtakene. Samtidig er det viktig å følge nasjonale råd om å unngå reiser som strengt tatt ikke er nødvendig.

Fastlegene i Rauma har nå ledig kapasitet. Har du har behov for en ordinær legekonsultasjon så er det tiden for å bestille time,nå, siden legene forventer at det vil bli travlere i tiden som kommer på grunn av koronasituasjonen. Nå kan du også få gjennomført konsultasjonen over video.

En ny person i Rauma har fått påvist koronasmitte og kommunen har nå totalt 7 registrerte tilfeller.

På grunn av den usikre situasjonen som har oppstått for næringslivet knytta til koronaviruset, har investorgruppen som har inngått avtale med Rauma kommune om ny skole i Måndalen sett seg nødt til å utsette sitt bidrag til realisering av skoleprosjektet.

Det er tre nye registrerte tilfeller av Koronoasmitte i Rauma. Totalt er det nå seks registrerte tilfeller i kommunen.

Rauma har registrert det tredje tilfellet av Koronasmitte i kommunen. Vedkommende var en del av et reisefølge fra Rauma som har vært på ferie i Østerrike.

Tilfellet er knytta til en ansatt på Vitus apotek i Åndalsnes sentrum. Vedkommende er satt i isolasjon, og flere som er i tilknytning til denne personen er satt i karantene