Aktuelt

Rauma kommune har fått nye 1.2 millioner til fordeling til bedrifter som helt eller delvis faller utenfor den statlige kompensasjonsordningen og som har redusert omsetning eller økte kostnader grunnet korona.

Barneverntjenesten i Rauma søker etter besøkshjem. Et besøkshjem har besøk av et barn eller et søskenpar på ettermiddag, i helger og eventuelt ferier.

Setnesmoen har fått mye oppmerksomhet de siste åra og det har ført til mer aktivitet i det militære området, av turgåere og turister. Flere tar også risikoen ved å bevege seg inn i det militære skytefeltet mellom Setnesmoen og Istrasletta. Heimevernet oppfordrer folk til å følge med på varsler, sperringer og informasjon knytta til området og unngå ferdsel i militære skytefelt mellom Setnesmoen og Istrasletta.

Rauma kommune nærmer seg slutten på vaksineringen av aldersgruppen 55- 64 år. Fredag 25. juni kl. 16.00 åpner vi opp for neste gruppe. 45- 54 år.

Har du søkt jobb i Rauma kommune ber vi deg være oppmerksom på falske SMS-er som ber om kontaktinformasjon.

1. mai starter ny Stikk UT!-sesong. Sjekk turene i Rauma her!

Rauma kommune skal fastsette nye takster for eiendomsskatt i 2021. Dette gjelder alle eiendommer/bygninger som ikke har fritak, eller boligverdi fastsatt av Skatteetaten.

Rauma har vunnet den nasjonale prisen som årets vertskapskommune.

Nå kan du søke om barnehageplass dersom du skal ha barn i barnehage fra høsten.

Det er nylig gjennomført en nasjonal folkehelseundersøkelse. Basert på denne utarbeides det en folkehelseprofil for hver kommune.