Aktuelt

Åndalsnes og Isfjorden vannverk vant i dag semifinalen (Møre og Romsdal) i konkurransen Norges beste drikkevann - i kategorien grunnvann. Nå venter finalen i april neste år.

Barneverntjenesten i Rauma søker etter besøkshjem.

Her er 17. mai-programmet for Åndalsnes.

Mandag 9. mai starter voksenopplæringen nybegynnerkurs i norsk. Kurset blir i perioden 9. mai-22. juni med fortsettelse til høsten.

Tilbudskonkurransen for kunstgressbane i Isfjorden ligger nå ute offentlig på Doffin.

I kommunestyret 6. april ble det vedtatt å sette ned permanent prisene på kommunale boligtomter på Åfarnes og i Måndalen. Nå er prisen på tomter i nyfeltene i Måndalen og Åfarnes 150 000, pluss omkostninger.

Rauma kommunes kraftfond inviterer til utdeling av Rauma kommune sin næringspris 2021 til Nils Heggem AS ved Nils Ivar Heggem.

Hjemmetjenesten i Rauma kommune tar nå i bruk en ny type medisindispenser for hjemmeboende brukere, som gir større trygghet og fleksibilitet i hverdagen.

La oss starte med et retorisk spørsmål. Er det lurt å kaste mopper i do?