Informasjon om Koronaviruset

7. juli: Det er nå åpnet for at personer over 75 år kan ta 4. vaksine. Grunnet ferieavvikling vil det foreløpig kun være mulig å bestille time selv via nett eller telefon. Fra midten av august vil innkalle i denne aldersgruppen. De som bor på kommunal institusjon trenger ikke bestille time, de blir kontakta direkte. Det fortsatt mulig å ta dose 1, 2 eller 3. dose for alle aldersgrupper.

Bestill koronavaksinering    Registrer positiv selvtest

Click here for information about the Coronavirus in English. Click here for information in other languages.

Press conferences, news, press releases and information from the Government in several languages.

Skal du gifte deg borgerlig?

Kommunene har ansvaret for borgerlige vigsler. Vigslene kan gjennomføres på rådhuset eller på andre steder etter avtale. Her finner du oversikt over mulighetene og hvordan ordningen fungerer i Rauma kommune.

Borgerlig vigsel

Servicetorget