Har du behov for ordinær legekonsultasjon?

Fastlegene i Rauma har nå ledig kapasitet. Har du har behov for en ordinær legekonsultasjon så er det tiden for å bestille time,nå, siden legene forventer at det vil bli travlere i tiden som kommer på grunn av koronasituasjonen. Nå kan du også få gjennomført konsultasjonen over video.

Bestilling av ordinær legekonsultasjon

Om du har behov for ordinær legekonsultasjon så kan du bestille time via nettsiden vår eller via SMS. Skriv inn i bestillingen din om du ønsker videokonsultasjon. Dette er veldig enkelt - du trenger bare en smarttelefon og BankID.

Du kan også ringe oss og avtale time. 

Du vil motta en SMS med timebekreftelse og oppmøtested om du ikke vil ha videokonsultasjon (merk at du kan få oppmøtested enten på legesenteret på rådhuset eller i Snarveien 5 (gamle Åndalsnes sykehjem), avhengig av hvor din fastlege er stasjonert pga. koronasituasjonen).

Viktig informasjon til de med lufteveisinfeksjoner/mistanke om koronasmitte: kontakt oss via telefon.

Pasienter med luftveisinfeksjoner eller mistanke om smitte må vurderes spesielt pga. smittefare. Dersom du har luftveissymptomer og trenger hjelp, vennligst ta kontakt med legesenteret på telefon for å avklare om dette kan løses med en videokonsultasjon eller om du faktisk må inn på en time.