Søkerveiledning

Søkerveiledning

Du trenger ikke opprette bruker for å søke stilling hos oss, men det er en mulighet. Dersom du har opprettet bruker etter 01.01.2020, kan du logge deg inn med eksisterende brukernavn og passord.

Søknad på ledige stillinger i kommunen skal sendes elektronisk. Søknader sendt som epost eller per post blir ikke tatt med i søknadsprosessen.

Glemt passord?

Dersom du ikke mottar epost med passord, sjekk om eposten ligger i søppelpost. Vi har ikke mulighet til å endre brukernavn og passord.

Utfylling av søknadskjema

Alle felter med rød stjerne må fylles ut for å gå videre i prosessen og sende inn søknad. Alle som har sendt inn søknad vil motta en bekreftelse på oppgitt epostadresse. CV, godkjente vitnemål og attester legges ved søknaden. Kun PDF format godkjennes av systemet. Evt. lenke til Vitnemålsportalen kan sendes til oppgitt kontaktperson i annonsen. Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du ta kontakt ved å bruke kontaktskjemaet nedenfor.

Offentliggjøring av søkere

Rauma kommune praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det betyr at du som søker må begrunne spesielt om du ønsker at din søknad skal unntas offentlighet. Begrunnelsen vurderes i forhold til reglene i Offentleglova. Hvis det etter kommunens vurdering ikke foreligger noen spesiell/særskilt grunn, blir søker varslet i en epost om at søknaden offentliggjøres. Offentlig søkerliste skal inneholde navn stilling eller yrkestittel, samt bosted eller arbeidskommune. Offentlig søkerliste publiseres på postlista som ligger på våre hjemmesider. 

Personopplysningsloven

All informasjon som du gir fra deg til vårt elektroniske søknadssystem blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger finner du her. 

Har du spørsmål?

For eventuelle spørsmål om elektronisk søknad, vennligst fyll ut skjema under, og vi svarer deg så snart vi kan.

Åpningstider

Rådhuset mandag - fredag:

1. april - 30. september: 08.00- 15.30

1. oktober - 31. mars: 08.00 - 16.00

Sentralbordet:

Man-fre: 10.00- 14.00 

Adresse

Vollan 8a

6300 Åndalsnes

Kart