Søkerveiledning

Søker du jobb hos oss, må du søke digitalt via annonsen. Du trenger ikke opprette bruker for å søke stilling hos oss, men det er en mulighet. Bruker du pc, gir det en bedre brukeropplevelse enn mobil.

Для перекладу українською – натисніть тут.

NB! Søknader sendt som epost eller per post blir ikke tatt med i søknadsprosessen.

Glemt passord?

Dersom du ikke mottar epost med passord, sjekk om eposten ligger i søppelpost. Vi har ikke mulighet til å endre brukernavn og passord.

Utfylling av søknadskjema

Alle felter med rød stjerne må fylles ut for å gå videre i prosessen og sende inn søknad. Alle som har sendt inn søknad vil motta en bekreftelse på oppgitt epostadresse. Sjekk søppelpost, og gjør nødvendige grep for å få med deg videre kommunikasjon med arbeidsgiver. Informasjon om rekrutteringsprosessen vil skje via epost, som eks. innkalling til intervju.

CV, godkjente vitnemål og attester legges gjerne ved søknaden. Kun PDF format godkjennes av systemet. Evt. lenke til Vitnemålsportalen kan sendes til oppgitt kontaktperson i annonsen. Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du ta kontakt ved å bruke kontaktskjemaet nedenfor.

Offentliggjøring av søkere

Offentlig søkerliste inneholder navn, stilling eller yrkestittel, samt bosted eller arbeidskommune. 

Rauma kommune følger Offentleglova ved tilsettinger. Det betyr at du som søker må begrunne spesielt om du ønsker at din søknad skal unntas offentlighet, og kravet må fylle de strenge kriteriene for unntatt offentlige søkerlister. 

Begrunnelsen vurderes i forhold til reglene i Offentleglova. Hvis det etter kommunens vurdering ikke fyller kriteriene, blir søker varslet i en epost om at søknaden offentliggjøres. Offentlig søkerliste publiseres på postlista som ligger på våre hjemmesider. 

Dersom du ikke ønsker å stå på offentlig søkerliste, må du gi beskjed om at du trekker søknaden din.

Personopplysningsloven

All informasjon som du gir fra deg til vårt elektroniske søknadssystem blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Språkkrav

Hvilke norskkunnskaper som kreves i ulike stillinger kommer som regel frem under kvalifikasjonskrav.

I stillinger der du skal jobbe som helsepersonell har vi fokus på pasientsikkerhet. Pasienter og brukere med ulike utfordringer skal forstå det som blir formidlet, og oppleve å bli forstått. 
Fastsettelse av språkkrav på B2-nivå er hjemlet i forskrift om tilleggskrav for helsepersonell med utdanning utenfor EØS-området.

Skal du jobbe som helsepersonell hos oss gjelder følgende:

•    Krav om norsk B2 for sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere (likelydende krav for norsk autorisasjon )
•    Krav om minimum språkforståelse på nivå B1 for ufaglærte tilkallingsvikarer/ferievikarer. 
Krav om at medarbeider behersker språkforståelse tilsvarende nivå B2 før en ny tilkallingsvikar avtale inngås andre år.

I Rauma kommune ønsker vi kvalifisert personell. Sistnevnte krav sikrer at vikarer som jobber hos oss over tid faktisk er kvalifisert for å ta fagbrev. Første år som tilkallingsvikar bidrar til økt språkpraksis, mens den enkelte er selv ansvarlig for å lære seg norsk på fritiden. 

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger finner du her. 

Har du spørsmål?

For eventuelle spørsmål om elektronisk søknad, vennligst fyll ut skjema under, og vi svarer deg så snart vi kan.

Åpningstider

Rådhuset mandag - fredag:

1. april - 30. september: 08.00- 15.30

1. oktober - 31. mars: 08.00 - 16.00

Sentralbordet:

Man-fre: 10.00- 14.00 

Adresse

Vollan 8a

6300 Åndalsnes

Kart