Aktuelt

Det 10. tilfellet av koronasmitte er registrert i Rauma. Vedkommende har bostedadresse i Rauma men har testet positivt et annet sted i Norge.

Etter faglige råd fra Folkehelseinstituttet opphevet Rauma kommune forrige uke karantenekravene som var innført for reisende fra 8 fylker. Likevel vil vi understreke viktigheten av at alle følger de nasjonale reglene, og unngår reiser og besøk som ikke er strengt nødvendig, også i påsken.

Det er registrert ett nytt tilfelle av koronasmitte i Rauma. Totalt er det nå 9. registrerte tilfeller i kommunen.

Søndag er det registrert et nytt tilfelle av koronasmitte i Rauma. Totalt er det nå 8 smittetilfeller i Rauma.

Siden 15. mars har Rauma hatt karantenekrav for reisende fra 8 definerte fylker. Fra og med 27. mars opphever kommunen disse vedtakene. Samtidig er det viktig å følge nasjonale råd om å unngå reiser som strengt tatt ikke er nødvendig.

Fastlegene i Rauma har nå ledig kapasitet. Har du har behov for en ordinær legekonsultasjon så er det tiden for å bestille time,nå, siden legene forventer at det vil bli travlere i tiden som kommer på grunn av koronasituasjonen. Nå kan du også få gjennomført konsultasjonen over video.

En ny person i Rauma har fått påvist koronasmitte og kommunen har nå totalt 7 registrerte tilfeller.

Det er tre nye registrerte tilfeller av Koronoasmitte i Rauma. Totalt er det nå seks registrerte tilfeller i kommunen.

Rauma har registrert det tredje tilfellet av Koronasmitte i kommunen. Vedkommende var en del av et reisefølge fra Rauma som har vært på ferie i Østerrike.

Tilfellet er knytta til en ansatt på Vitus apotek i Åndalsnes sentrum. Vedkommende er satt i isolasjon, og flere som er i tilknytning til denne personen er satt i karantene