Rauma kommune

Abonnement, søppelsekker, stativ og dunker

Søppelsekker for avfall og plastinnsamlingssekker deles ut til alle husstander hvert år, i løpet av mai. Har du behov for flere kan du kjøpe søppelsekker på Servicetorget eller hos J.O. Moen på Øran. Plastinnsamlingssekker er gratis og kan hentes samme sted.

Abonnement

Nye renovasjonsabonnement eller avslutning av disse gjøres ved å kontakte Servicetorget

Stativ til søppelsekker

Nye boliger får utdelt renovasjonsutstyr som dunker og sekker når kommunen mottar ferdigattest. Om du ikke mottar dette eller har behov for nytt utstyr, ta kontakt med Servicetorget eller J.O Moen. Dette gjelder også andre som har behov for utstyr.

Søppelsekker

Nye renovasjonssekker for avfall kjøres ut i perioden 2. - 25. mai. Det deles ut to bunter for husholdningsavfall og en bunt for plastembalasje for ett år fremover. Dersom sekker ikke mottas kontaktes Servicetorget innen 1. juli.

Du kan kjøpe ekstra sekker hos Servicetorget eller J.O Moen. Du kan hente selv eller få dem levert.

Plastinnsamlingssekker

Plastinnsamlingssekker leveres ut sammen med søppelsekkene. Har du behov for flere kan disse hentes hos enten Servicetorget eller J.O. Moen. Disse er gratis.

Stativ til plastinnsamlingssekker

Stativene selges hos Servicetorget og J.O Moen.

Pappinnsamlingsdunker

Disse leveres ut til alle nye husstander når ferdigattest er i orden. Om du har behov for å bytte størrelse eller har behov for ny, kan du kontakte Servicetorget eller J.O Moen.

Vernehetter til søppelsekker

Vernehetter til søppelsekker benyttes til å dekke til søppelsekker som skal hentes, for å beskytte dem mot fugler og andre dyr. Disse kan kjøpes hos Servicetorget eller J.O Moen.

Hva koster renovasjonsutstyret?

Utstyr Pris
Sekkestativ 1894
1 avfallssekk 73
1 bunt med 26 sekker 1895,50
Vernehette 250

Redusert renovasjonsavgift for enslige og for deg som hjemmekomposterer

Er du enslig kan du få redusert renovasjonsavgiften med 25 %.

Klikk her for å lese mer om ordningen og hvordan du søker om redusert renovasjonsavgift.

Du kan også få redusert renovasjonsavgiften med 25 % dersom du hjemmekomposterer.

Klikk her for å se hvordan du søker om redusert renovasjonsavgift om du hjemmekomposterer

Servicetorget

Veiledning og henvisning.

Servicetorget