Informasjon om Koronaviruset

7. juli: Det er nå åpnet for at personer over 75 år kan ta 4. vaksine. Grunnet ferieavvikling vil det foreløpig kun være mulig å bestille time selv via nett eller telefon. Fra midten av august vil innkalle i denne aldersgruppen. De som bor på kommunal institusjon trenger ikke bestille time, de blir kontakta direkte. Det fortsatt mulig å ta dose 1, 2 eller 3. dose for alle aldersgrupper.

Bestill koronavaksinering    Registrer positiv selvtest

Click here for information about the Coronavirus in English. Click here for information in other languages.

Press conferences, news, press releases and information from the Government in several languages.

Medlemmer i utvalg, råd og nemnder

Her finner du en oversikt over medlemmer i utvalg, råd og styrer i Rauma kommune i valgperioden 2019-2023.

Oversikten ble sist oppdatert i november 2021, etter vedtak i kommunestyrets sak PS-89/21.