Informasjon om Koronaviruset

7. juli: Det er nå åpnet for at personer over 75 år kan ta 4. vaksine. Grunnet ferieavvikling vil det foreløpig kun være mulig å bestille time selv via nett eller telefon. Fra midten av august vil innkalle i denne aldersgruppen. De som bor på kommunal institusjon trenger ikke bestille time, de blir kontakta direkte. Det fortsatt mulig å ta dose 1, 2 eller 3. dose for alle aldersgrupper.

Bestill koronavaksinering    Registrer positiv selvtest

Click here for information about the Coronavirus in English. Click here for information in other languages.

Press conferences, news, press releases and information from the Government in several languages.

Har du bolig til utleie for ukrainske flyktninger?

Rauma er vertskapskommune for akuttinnkvartering av Ukrainske flyktninger. Dette er mer kortvarige opphold og det jobbes parallelt med videre bosetting av de som er i akuttmottak. Rauma kommune forbereder oss på å bosette ukrainske flyktninger på kort varsel når det eventuelt kommer forespørsel fra IMDI.

Prosessen med å ta imot flyktninger fra Ukraina og bosette dem i kommunen følger samme prosedyrer som bosetting av flyktninger fra andre land.  Å skaffe boliger til flyktninger er kommunens ansvar. Det er behov for å bosette både i private og kommunale boliger.

For å få til dette trenger vi din hjelp. Vi trenger en oversikt over tilgjengelige boliger og ber deg om benytte dette kontaktskjema. Dette skjemaet er ingen kontrakt, men en kartlegging. Dersom det blir aktuelt med å leie, vil vi ta kontakt med deg.

Rauma kommune ønsker å kartlegge tilgjengelige boliger for ukrainske flyktninger.

Du som allerede har meldt fra om at du har bolig til utleie for flyktninger trenger ikke å melde inn på nytt.

Eks: Åndalsnes, Isfjorden, Åfarnes, Måndalen, Innfjorden osv.Eks: Åndalsnes, Isfjorden, Åfarnes, Måndalen, Innfjorden osv.
Eks: leilighet, enebolig, hytte, rom i bolig, motellEks: leilighet, enebolig, hytte, rom i bolig, motell
For eksempel: hvor mange kvadratmeter er det, er det felles kjøkken/bad, hvor mange soveplasser, og annen relevant informasjon.For eksempel: hvor mange kvadratmeter er det, er det felles kjøkken/bad, hvor mange soveplasser, og annen relevant informasjon.
Felt merket med * må fylles ut