Vil du drive kafé, fotpleie- eller frisørsalong her?

Rauma kommune er på utkikk etter noen som vil drive kafé/kantine, fotpleie- og frisør/hårpleie-virksomhet i nye Rauma helsehus i Åndalsnes sentrum. Vi har ledig to flotte servicearealer i 1. etasje, der vi ønsker å tilby fotpleie og frisørtjenester for å skape en god bredde og helhet i tilbudet.

helsehus.png - Klikk for stort bilde

Publisert av Arnt Olav Hønsvik Herjehagen. Sist endret 10.11.2017

Rauma kommune ønsker også å komme i kontakt med aktuelle drivere av kaféen, som er sentralt plassert i byggets første etasje med flott sjøutsikt. Kaféen vil også fungere som kantine for ansatte.

Fordeler:

• Nye og moderne lokaler
  • Stabil kundemasse: Om lag 400 personer vil daglig være til stede på helsehuset, i tillegg til besøkende som er innom på besøk. Kaféen er også åpen for alle.
  • Rimelig leie – vi er fleksible på leieløsning og pris – ta kontakt!
  • Lokaler rett ved inngangspartiet i 1. etasje
  • Umiddelbar nærhet til parkering
  • Servicearealene har umiddelbar nærhet til kafé og ventesone rett utenfor
  • Arealene: 16m2 til fotpleie og 34 m2 til frisør/hårpleie (du kan velge å innrede selv eller flytte inn ferdig innredet)
  • Kafé/kantine er ferdig innredet.

Når?

Vi ønsker å komme i kontakt med interesserte så snart som mulig! Helsehuset er i full drift 20. mars 2018 og vi ønsker en avklaring i god tid før det.

Se kart over 1. etasje og plassering av serviceareal

Plankart 1. etasje (PDF, 420 kB)

Kontakt:

Helsehussjef,Britt Eli Gyldenskog, tlf. 928 81 085

Bildegalleri

helsehus.png IMG_3709.jpg IMG_3711.jpg IMG_3712.jpg IMG_3713.jpg IMG_3714.jpg IMG_3717.jpg IMG_3718.jpg IMG_3720.jpg

Se animasjon