Vil du drive forretning i Rauma helsehus?

I det nye helsehuset ved sjøkanten på Åndalsnes er det tilgjengelige arealer for eksterne tjenesteytere og servicebedrifter som ønsker å drive tjenesteyting mot pasienter, ansatte og besøkende. Ønsker du å drive forretning i Norges med moderne helsehus - ta kontakt!

fasade1.png - Klikk for stort bilde

Fra helse- og omsorgstjenestenes side er det særlig interesse for tjenester som frisør og fotterapi.  Men også andre type servicebedrifter som massasje, kiosk, mindre butikker o.l. kan være aktuelle.


Helsehuset vil ha 90 pasienter. I tillegg vil de 3 dagsentrene ha besøk av om lag 50 personer daglig. Rundt 250 ansatte vil ha sitt daglige arbeidssted eller oppmøte i helsehuset. Helsehuset vil for øvrig inneholde møterom for utleie, egen kantine for ansatte og kafeteria for besøkende og pårørende.


Vi ønsker å komme i kontakt med forretningsdrivende som kan tenke seg å etablere egen virksomhet innenfor noen av de etterspurte serviceområdene i helsehuset. Tildeling av lokaler vil skje på grunnlag av forretningsmessig leieavtale og vilkår.


Rauma helsehus åpner i februar 2018.


For å melde din interesse, ta kontakt med Stig Malones på mobil 909 95 782 eller epost stig.malones@rauma.kommune.no innen 10. april. 

 

 

Animasjonsvideo

Her kan du se hvordan bygget blir utomhus og ta en kikk innvendig

 

Les mer om prosjektet på våre facebook-sider

Sist endret 17.03.2017 09:56
Fant du det du lette etter?
 
Login for redigering