Vannmåleravlesning med SMS

For å effektivisere innsamling av vannmåleravlesninger tar kommunen i bruk SMS-varsling. Dette gjelder ca 130 vannmålere i Rauma.

telefon.jpg - Klikk for stort bilde

Om du har registrert ditt mobiltelefonnummer i offentlige registre eller om vi allerede har ditt nummer, så mottar du varsel på SMS - i uke 51.

Vi varsler eierrepresentant for eiendommen, dvs. samme person som mottar kommunale eiendomsgebyr.

Kan vi nå deg?

Det finnes to ulike registre man kan registrere seg i for at vi skal nå deg (Her kan du også kontrollere om du allerede er registrert). I tillegg gjør vi et siste forsøk ved å gjøre oppslag på 1881.no

1.  www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon. I dette felles nasjonale kontaktregisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden. Dette på lik linje med selvangivelsen som dere kanskje er kjent med fra tidligere.
  2.  www.varslemeg.no som er et tilleggsregister kun koblet opp mot Varsling24 og kommunens varslingssystem

Bedrifter

Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på linken www.varslemeg.no
da telefonnummer til bedrifter ikke kan hentes fra andre kanaler.

Vi kan også gjøre en manuell registrering av mobilnummer til bedrifter i vårt system. Ber derfor om at de som ikke har registrert nøkkelperson på www.varslemeg.no oppgir et mobilnummer til oss på denne adressen: eli.harnes@rauma.kommune.no

Kommunen vil ved neste utsendelse benytte det mobilnummeret du svarte via, eller evt. det mobilnummeret du oppgir sammen med avlesningen på www.leseav.no

Ved feil

Hvis du mottar en sms som du mener er sendt til feil nummer, ber vi deg om ikke å svare på denne. I tillegg må den som mottar en feilsendt sms sjekke sine opplysninger i offentlige registre og 1881.

Løsningen fungerer ikke som en innbyggerdialog. Det er ingen manuell oppfølging.

Frist for registrering av mobilnummer: uke 49.
Sms for avlesning av vannmåler sendes ut i uke 51.

Har du spørsmål ta kontakt med oss.

Eli Marte Harnes

VA-ingeniør