Tilgjengelighetsprisen for 2018 tildeles Kjell Peder Gyldenskog

Kommunevåpen Rauma - Klikk for stort bilde

Kjell Peder Gyldenskog tildeles Tilgjengelighetsprisen for 2018 for sitt arbeid for ungdom over mange år.

Publisert av Trygve Børsting. Sist endret 05.09.2018

Fellesrådet for eldre, funksjonshemmede og likestillingssaker har besluttet at Tilgjengelighetsprisen for 2018 skal tildeles Kjell Peder Gyldenskog. Prisen tildeles Gyldenskog for sitt store frivillige engasjement for ungdom. I 20 år har Gyldenskog på frivillig basis drevet fritidsklubben som i dag holder til i Korsbakken skole. Tilbudet er populært blant de unge og tiltrekker seg ungdom fra flere deler av kommunen.

Rådets leder Andreas Hjertviksten sier: «Tildelingen av tilgjengelighetsprisen til Kjell Peder Gyldenskog er en anerkjennelse av den innsatsen han i over 20 år har lagt ned for at unge i Rauma, uten noen form for krav til kvalifikasjoner hverken av fysisk eller annen art, skal ha et godt fritidstilbud å gå til. Dette gjør han frivillig på egen fritid og dette tilbudet er med på å motvirke en del utenforskap og i stedet får ungdommen et trivelig sted å møtes og dermed skapes gode relasjoner og samhold.»

Tilgjengelighetsprisen vil bli utdelt i kommunestyret den 12.09.18 i Rauma rådhus.