Strandryddeaksjon - Hold Midt-Norge rent 2018

Hold midt-norge rent.jpg - Klikk for stort bilde

Norske strender og havbunnen vår er full av plastflasker, fiskeutstyr, engangsgriller, poser, tauverk, flasker og glasskår. Også i år kan du bidra til å redusere problemet - bli med å rydd en strand for søppel.

Vi oppfordrer alle skoler, lag, foreninger, bedrifter og alle andre til å være med å rydde.  Vi skal gjøre det så enkelt som mulig for dere underveis.

Publisert av Dag Søvik. Sist endret 19.04.2018

Dersom dere vil delta:

Kommunen leverer ut sekker og engangshansker som enten hentes på servicetorget eller kjøres ut sammen med renovasjonsbilen.

Avfallet hentes inn på ordinære renovasjonsrutedager. Derfor må de sikres slik at de ikke blåser utover fram til hentedagen. Gi beskjed til kommunen eller J. O. Moen Miljø AS når dere er ferdig og avfallet er klart for henting.

Husk å melde ryddeaksjonen inn på holdmidtnorgerent.no, så blir dere med i trekningen om pengepremier.

I 2017 vant Åndalsnes småbåtforening kr. 5000,- for sin innsats.

Kontaktinfo:

Kommunen: Dag Søvik 71 16 66 35 dag.sovik@rauma.kommune.no

J. O. Moen Miljø AS: 71 22 32 50 miljostasjon@jo-moen.no

Les mer om hvordan du kan bidra på NIR sine hjemmesider

Kart med rydderoder