Reiselivsmøte med Flåm AS

Invitasjon til reiselivsmøte med Flåm AS 24. oktober kl. 15-17.

flåm.jpg - Klikk for stort bilde

Publisert av Arnt Olav Hønsvik Herjehagen. Sist endret 11.10.2017

Rauma har vedtatt en reiselivsstrategi hvor ambisjonen er å doble lokal verdiskaping og sysselsetting fram til 2025. For å få til en brattere reiselivsutvikling i kommunen, har en egen arbeidsgruppe under ledelse av Børre Berglund og med deltakelse fra Romsdal Reiseliv og Handel, Visit NordVest, Molde og Romsdal Havn, Norsk Tindesenter og kommunen vært i sving dette året. I dette arbeidet har en vært på studietur til Geiranger, Stryn/Loen, Flåm og Voss for å lære og hente inspirasjon. En har i det videre arbeidet særlig festa seg ved Flåm-modellen som relevant for Rauma.

Mer om Flåm AS kan du lese her.

Bli kjent med Flåm AS

24. oktober har du mulighet til å bli kjent med og inspirert av Flåm AS. Da kommer de til Åndalsnes for å presentere hvordan arbeider og invitere Rauma til samarbeid.

Møtet blir i Blåstolen (kinoen), Kulturhuset kl. 15.00-17.00 med følgende program:

• 15.00 Velkommen ved ordfører Lars Olav Hustad
  • 15.10 Slik gjør vi det i reiselivet i Flåm. Ved daglig leder Solrunn Hjelleflat og rådgiver John Bottheim
  • 16.10 Benstrekk
  • 16.15 Hvorfor en Flåm-modellen interessant for Rauma, og hvordan kan den tilpasses oss? Kort introduksjon ved Trond Jansen, styreleder i Romsdal Reiseliv og Handel
  • 16.30 Spørsmål og synspunkter
  • 16.55 Hva skjer videre nå v/ordfører Lars Hustad
  • 17.00 Slutt

Deltakere

Formålet med dette møtet er å gi en bred informasjon til fleste mulig interessenter innenfor reise- og næringslivet i Rauma som kan tenke seg å være bidragsytere og investorer i videreutvikling av reiselivet vårt.

De som inviteres er derfor:

• Styre, medlemmer og ansatte i Romsdal Reiseliv og Handel
  • Formannskapet, samarbeidspartnere og relevante personer i kommuneledelsen
  • Banker og mulige ressurspersoner og investorer i Raumasamfunnet

Møtet er åpent for alle interesserte, og det oppfordres til at alle inviterer med seg kollegaer eller bekjentskaper som kan ha interesse av temaet på møtet, og ambisjoner om å være med å utvikle reiselivet vårt og Raumasamfunnet.