Rauma kommunes kulturpris 2017 går til ekteparet Jansen/Bøe

Formannskapet i Rauma kommune vedtok i møte 28. november å tildele Kulturprisen for 2017 til Trond Jansen og Tove Merete Bøe, for deres utrettelige arbeid for å utvikle og fremme musikkens rolle i kultur-Rauma. Spesielt trekkes det fram deres innsats retta for barn og unge i Rauma.

IMG_20170413_172328.jpg - Klikk for stort bilde

Publisert av Arnt Olav Hønsvik Herjehagen. Sist endret 29.11.2017

Tove Merete Bøe har hatt en sentral rolle i Åndalsnes (nå også Isfjorden) skolemusikkorps og har gjort en formidabel rekrutteringsjobb til korpset, hvor hun fremdeles er dirigent. Hun er også engasjert i Åndalsnes musikkforening, og har stått i spissen for gjennomføringen av en rekke arrangement, ikke minst av skolemusikkfestivaler som senest i 2017 skapte stor stemning i Åndalsnes sentrum.

Trond Jansen har lenge vært en pådriver for utviklingen av kulturlivet i Rauma, blant annet har han vært en pådriver for å få reist et kulturhus i Rauma. Han har vært en aktiv bidragsyter til skolemusikkfestivaler og andre tilstelninger.

Begge er glødende opptatte av disse temaene og har på fritiden sin over mange år gjort et stort og viktig arbeid for kulturlivet i Rauma kommune.

Rauma kommune gratulerer de verdige vinnerne, som får prisen utdelt i et eget arrangement som annonseres senere.