Nytt elektronisk system for søknad om tilskudd til sjukdomsavløsing

Landbruksdirektoratet utvikler for tiden ei ny elektronisk system for søknad om og saksbehandling av tilskudd til avløsing ved sjukdom og fødsel mv. Systemet skal etter planen være klart 15. august 2018.

​Foretak må registrere søknad om tilskudd i Altinn.no. Kvittering for innsendt søknad og vedtak på saken blir sendt foretaket sin innboks i Altinn.

Publisert av Edith Erlandsen. Sist endret 16.07.2018

Bedre informasjon - raskere behandling

I det nye systemet kan søkere få ei foreløpig beregning av tilskuddet. Saksbehandlingen i kommunen vil bli enklere; saksbehandler skal først og fremst kontrollere opplysningane og dokumentasjonen i saka. De kan kontrollere opplysninger om inntekt mot tall fra skatteetaten og a-meldinga direkte i systemet.

Systemet beregner tilskudd til utbetaling. Når kommunen har fattet vedtak om tilskudd vil pengene normalt være på søker sin konto innen noen dager.

For mer informasjon om det nye systemet kan du lese ved å klikke på linken under: