Møre og Romsdals beste drikkevann!

Åndalsnes og Isfjorden vannverk gikk til topps i konkuransen om ha det beste drikkevannet i fylket, i katergorien grunnvann. Nå venter landsfinalen.

Vinnerne av Møre og Romsdals beste drikkevann 2018. Fra venstre: Dag Søvik, avd.leder i Rauma kommune og Terje Forberg, einingsleiar i Surnadal kommune   FOTO: KJELL M. JACOBSEN.  - Klikk for stort bilde

Publisert av Arnt Olav Hønsvik Herjehagen. Sist endret 24.05.2018

Abonnentene til Åndalsnes og Isfjorden vannverk kan nå si at de drikker fylkets beste grunnvann.

Kåringen fant sted i forbindelse med en vann- og avløpskonferanse i Ålesund onsdag. Konkurransen arrangeres av Norsk Vann og Norsk Kommunalteknisk forening (NKF).

16  deltagende vannverk representerte nær halvparten av kommunene i Møre og Romsdal.

- Det var veldig godt drikkevann hos alle kandidatene. En betydelig kvalitetsforbedring i forhold til forrige gang (2015) - men alt i alt var det to sterke kandidater i hver sin klasse som skilte seg ut av en enstemmig juryen.  Vinnerne er nå klare for landsfinalen i mars 2019 ", sier juryformann Johan P Nielsen etter at konkurransen var ferdig.