Kandidater til Tilgjengelighetsprisen

Sommerkveld, utsikt fra Vengetind - Klikk for stort bilde

Rauma kommune ber om kandidater til Tilgjengelighetsprisen 2017. Prisen skal dels ut til noen som har godt en spesiell innsats for funksjonshemmede i alle aldre.

Publisert av Trygve Børsting. Sist endret 04.05.2017

Trykk her for å foreslå en kandidat
(merk med ref. 17/260)

Rådet for eldre, funksjonshemmede og likestillingssaker har ansvar for tildelingen av prisen og ber nå om å få forslag til kandidater til prisen. I henhold til satuttene for prisen kan den deles ut til: «enkeltpersoner, bedrifter, kommunal-fylkeskommunal eller offentlig virksomhet, organisasjoner samt lag og foreninger som har gjort en spesiell innsats for funksjonshemmede i alle aldre.» Statuttene kommer med følgende eksempler: «Eksempelvis kan spesiell innsats være tilrettelegging av fysisk inne eller ute miljø, tilrettelegging av arbeidsplass eller skole, eller spesiell tilpassing for å integrere funksjonshemmede i idrettsmiljø eller annen sosial aktivitet. Tilpassing av tjenester og ulike typer service tiltak kan også være slike eksempler.»

Rådet skal beslutte hvem som skal tildeles prisen i sitt møte den 01.06.17.

Frist for å sende inn forslag er 19.05.17, forslag merkes med referanse 17/260.

Trykk her for å foreslå en kandidat

(forslag leveres i skjemaet for høringssvar)