Kandidater til Tilgjengelighetsprisen 2018

Sommerkveld, utsikt fra Vengetind - Klikk for stort bilde

Rauma kommune ber om kandidater til Tilgjengelighetsprisen 2018. Prisen skal deles ut til noen som har godt en spesiell innsats for funksjonshemmede i alle aldre.

Publisert av Trygve Børsting. Sist endret 30.04.2018

Trykk her for å sende inn forslag (merk med ref. 18/129)

Rådet for eldre, funksjonshemmede og likestillingssaker har ansvar for tildelingen av prisen og ber nå om forslag på kandidater. I henhold til satuttene kan prisen deles ut til: «enkeltpersoner, bedrifter, kommunal-fylkeskommunal eller offentlig virksomhet, organisasjoner samt lag og foreninger som har gjort en spesiell innsats for funksjonshemmede i alle aldre.» Statuttene kommer med følgende eksempler: «Eksempelvis kan spesiell innsats være tilrettelegging av fysisk inne eller ute miljø, tilrettelegging av arbeidsplass eller skole, eller spesiell tilpassing for å integrere funksjonshemmede i idrettsmiljø eller annen sosial aktivitet. Tilpassing av tjenester og ulike typer service tiltak kan også være slike eksempler.»

Rådet beslutter hvem som skal tildeles prisen den 05.06.18. Frist for å sende inn forslag er 20.05.18, forslag merkes med referanse 18/129.

Trykk her for å sende inn forslag

(forslag leveres i skjemaet for høringssvar)