Husk å søke produksjonstilskudd (del 2) innen 15. oktober 2017

RMP logo.jpg - Klikk for stort bilde

Del 2 av søknad om produksjonstilskudd i jordbruket kan leveres fra og med 1. oktober 2017, som er telledato. Søknadsfristen er 15. oktober 2017. Det elektroniske søknadsskjemaet støtter ikke utfylling med nettbrett.

Del 2 av søknaden gjelder både foretak som driver med husdyrproduksjon og foretak med planteproduksjon.

Søknaden må leveres elektronisk
Søknaden må leveres elektronisk. For å søke elektronisk, må du ha tilgang til å logge deg inn via Altinn.

Les mer om ordningen her: https://www.landbruksdirektoratet.no/no/kampanje/sok-om-produksjonstilskudd-og-regionalt-miljotilskudd-elektronisk-okt2017

Dyr på utmarksbeite og avløsertilskudd kan etterregistreres innen 10. januar 2018.

(HUSK å fylle ut at du søker avløsertilskudd nå i oktober dersom du skal søke)

Pga. endel feil i kommunens Landbruksregister vil endel søkere oppleve at det står 0 i areal på enkelte (grunn)- eiendommer, men at kartet viser riktig areal. HUSK at det er fullt mulig å sende inn søknaden med feilmelding.

Publisert av Edith Erlandsen. Sist endret 11.10.2017