Publisert 09.05.2017
Åfarnes 2 promo.gif

Rauma kommune har gleden av å tilby 16 nye og flotte utsiktstomter på Åfarnes. Salgsstart blir 16. august, men allerede 5. juli kan du få en visning på det nye feltet, midt mellom Molde og Åndalsnes.

Publisert 02.05.2017
Break-at-a-Cafe-andalsnes-062014-99-0070.jpg

Spanande foredrag, paneldebatt, byvandring og opningsfest – for alle!

Publisert 25.04.2017
britt eli (2).jpg

Britt Eli Gyldenskog er tilsatt som hussjef ved Rauma kommunes nye helsehus på Stokkekaia - som er under oppføring. Hun kommer fra stillingen som leder av prosjektavdelingen i Aak Energy Services.

Publisert 10.04.2017
Feiing

01.01. 2016 trådte en ny forskrift i kraft: Forskrift om Brannforebygging. I følge § 17,  Feiing og tilsyn med fyringsanlegg, er det nå lovpålagt med feiing og tilsyn i fritidsboliger/hytte/næringsbygg på lik linje med bolighus. Med bakgrunn i de nye kravene blir det innført et gebyr med virkning fra 1. januar 2017.

Publisert 04.04.2017
stikkut.jpg

Fra og med sesongen 2017, blir Rauma kommune fullt ut StikkUT! – kommune, både sommer og vinter. Dette innebærer at Rauma går vekk fra å ha en egen turmålsordning, som har vært delvis overlappende med Stikk UT! i flere år. For alle turgåere blir endringen minimal – turene er for det meste de samme, men registreringsmetoden blir ny.

Publisert 03.04.2017
rydding.png

Rauma kommune vil også i år gjennomføre ei skikkeleg ryddesjau i nærmiljøa våre. Alle våre skular skal være med å rydde langs veger, offentlege plassar, strender og andre friområde. På same tid oppmodar vi både privatpersonar og lag/foreiningar til å bidra – bli med å halde det fint og reint i Rauma!

Publisert 17.03.2017
fasade1.png

I det nye helsehuset ved sjøkanten på Åndalsnes er det tilgjengelige arealer for eksterne tjenesteytere og servicebedrifter som ønsker å drive tjenesteyting mot pasienter, ansatte og besøkende. Ønsker du å drive forretning i Norges med moderne helsehus - ta kontakt!

Publisert 15.03.2017
fasade1.png

Rauma kommune søker en dyktig og allsidig medarbeider som skal være ansvarlig for de ikke-helsefaglige støttefunksjonene på det nye og moderne Rauma helsehus. Sjekk ut om dette er stillingen for deg eller noen du kjenner!

Publisert 23.02.2017
ferrata.png

Kraftfondet i Rauma kommune har i dag innvilget over 600 000 kroner i støtte til en rekke særs spennende og varierte prosjekter. Det ble gitt midler til blant annet forretningsplan for gondolbane, finansiering av Via Ferrata, gårdssamarbeid og til utvikling av villmarksbryllup i Rauma!

Publisert 14.02.2017
Toril Hovdenak bilde.jpg

Toril Hovdenak (47) fra Skåla er innstilt som ny rådmann i Rauma kommune.