Publisert 24.05.2018
vann.jpg

Åndalsnes og Isfjorden vannverk gikk til topps i konkuransen om ha det beste drikkevannet i fylket, i katergorien grunnvann. Nå venter landsfinalen.

Publisert 30.04.2018
7 blåner

Rauma kommune ber om kandidater til Tilgjengelighetsprisen 2018. Prisen skal deles ut til noen som har godt en spesiell innsats for funksjonshemmede i alle aldre.

Publisert 24.04.2018
Hold midt-norge rent.jpg

Norske strender og havbunnen vår er full av plastflasker, fiskeutstyr, engangsgriller, poser, tauverk, flasker og glasskår. Også i år kan du bidra til å redusere problemet - bli med å rydd en strand for søppel.

Vi oppfordrer alle skoler, lag, foreninger, bedrifter og alle andre til å være med å rydde.  Vi skal gjøre det så enkelt som mulig for dere underveis.

Publisert 23.04.2018
bazar2.png

Flyktningetjenesten i Rauma kommune åpner i sommer en pop up-butikk i Åndalsnes sentrum. BAZAR blir å finne i Vollan 11 og åpner 12.mai.

Publisert 23.04.2018

Har du/dere tid og overskudd til et barn som trenger noen ekstra voksenpersoner å støtte seg til i hverdagen?

Publisert 20.04.2018
stikkut.jpg

Første mai starter årets Stikk UT!-sesong, nedenfor ser du alle turene i Rauma kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet sendes til alle husstander i løpet av uke 17. Om du ikke får det i posten, kan du hente det på servicekontoret.

Publisert 09.04.2018
2 kroner

Rekneskapen for 2017 viser eit overskot på 6,1 millionar kroner etter avsetningar. Dette er noko lavare enn målet på sikt, men kommunen er meldt ut av ROBEK. Også målet om maksimum 4 % netto finansutgifter i 2017 vart nådd, med 3,1% av brutto driftsinntekter, tilsvarande 20 millioner kroner.

Publisert 06.04.2018
Nye Strømmålere

Snart sipper du å lese av strømmåleren. Alle strømmmålere skal innen 1. januar 2019 være byttet ut med nye automatiske strømmålere nå har turen kommet til Rauma.

Publisert 05.04.2018
Rådhuset profilerer Norges Tindehovedstad

Hva er viktig for at Raumasamfunnet skal ha vekst og utvikling i åra som kommer?

Vi inviterer deg til å gi dine innspill til arbeidet med samfunnsplana for Rauma.

Vi byr også på kaffe og et kulturelt innslag.

Hjertelig velkommen til Kulturhuset 5. april kl.18.00

Arrangør er Rauma kommune

Publisert 19.03.2018
helsehus.png

I forbindelse med åpningen av Rauma Helsehus arrangerer Rauma kommune og Fylkesmannen i Møre og Romsdal konferanse i dag. Konferansen har tittelen "Livskvalitet og teknologi i omsorgssektoren!".