Publisert 20.09.2018
Mannen

Bevegelsene fortsatte å være store utover dagen og kvelden i går. Det ble kaldere utover kvelden og natta og bevegelsene begynte å avta fra kl. 02 i natt.

Publisert 10.08.2018
Mannen 1. august 2018

På bakgrunn av avtagende bevegelser i Veslemannen og oppholdsvær de kommende dagene har NVE besluttet å sette ned farenivået til gult.

Publisert 08.08.2018
internasjonal.jpg

Innflyttere fra mange land, flyktningetjenesten i Rauma og Bazar samarbeider om internasjonal dag som arrangeres i Åndalsnes sentrum 11. august.

Publisert 18.07.2018
Romsdalseggen parkering toalett buss

Kartet viser offentlige parkeringsplasser på Åndalsnes som kan benyttes i forbindelse med tur over Romsdalseggen. Kartet viser også offentlige toalett og avgangssted for Romsdalseggen-bussen.

Kart. (PDF, 486 kB)

For ytterligere opplysninger:  https://www.visitnorway.no/reisemal/vestlandet/nordvest/listings-northwest/romsdalseggen/202580/

God tur!

Publisert 16.07.2018

Landbruksdirektoratet utvikler for tiden ei ny elektronisk system for søknad om og saksbehandling av tilskudd til avløsing ved sjukdom og fødsel mv. Systemet skal etter planen være klart 15. august 2018.

​Foretak må registrere søknad om tilskudd i Altinn.no. Kvittering for innsendt søknad og vedtak på saken blir sendt foretaket sin innboks i Altinn.

Publisert 10.07.2018
rundball.jpg

Tørken fortsetter og landbruksavdelinga får meldinger fra bekymrede bønder om at førsteslåtten ga små avlinger og nå er det stagnasjon i gjenveksten.  Rauma har en hel del tørkesvak jord og er blant de hardest rammede kommunene i fylket.  Det kan se ut som om mange bønder vil få for lite egenprodusert vinterfòr og mulighet for kjøp av fòr avtar for hver dag tørken fortsetter.

For å unngå for stor nedslakting av produksjonsdyr, er det i år spesielt viktig at alt drivbart grasareal i Rauma blir høstet og graset brukt til fòr. Beitepussing / ikke slått av slike arealer avhjelper ikke fòrmangelen og oppfyller heller ikke kravet om driveplikt på jorda!  Store grasarealer i Rauma drives ekstensivt.  Kommer regnet så må disse arealene gjødsles opp for å gi god avling!

Publisert 20.06.2018
Tom Erik.jpg

Tom Erik Rødven (51) er ansatt som utbyggingssjef i Rauma. Rødven overtar etter Heidi Skaug 18. august.

Publisert 07.06.2018
aina.jpg

Aina Øyen Henden (48) er ansatt som Rauma kommunes nye skolesjef. Hun overtar etter Kåre Straume i midten av september.

Publisert 24.05.2018
vann.jpg

Åndalsnes og Isfjorden vannverk gikk til topps i konkuransen om ha det beste drikkevannet i fylket, i katergorien grunnvann. Nå venter landsfinalen.