Publisert 15.08.2017
Åfarnes 2-5.jpg

Rauma kommune har gleden av å tilby 16 nye og flotte utsiktstomter på Åfarnes, midt mellom Molde og Åndalsnes. I perioden fra 16. august til 6. september kan du melde din interesse for tomten(e) du ønsker. Velkommen til Åfarnes!

Publisert 07.07.2017
123.jpg

En fersk rapport fra konsulentselskapet Menon viser at en utbygging av gondolbane til fjellet Aksla på Åndalsnes både er økonomisk lønnsomt og ønskelig fra kommunen og det lokale næringslivet.

Publisert 27.06.2017
ledere.png

Rauma kommune har en rekke ledige stillinger ute. Se om du finner noe som passer for deg!

Publisert 26.06.2017
Åfarnes 2-5.jpg

Åfarnes er et fantastisk bo- og oppvekststed ved inngangsporten til Raumas populære fjellområder – med kort vei til byene Molde og Åndalsnes.

Publisert 20.06.2017
Raumagjengen

Hvert år deler Rauma kommune ut Tilgjengelighetsprisen. Prisen går til noen som har gjort en spesiell innsats for funksjonshemmede i kommunen. Tilgjengelighetsprisen for 2017 tildeles Raumagjengen for deres prosjekt med filmen Raumagjengen og militærkuppet.

Publisert 19.06.2017
S1130004.JPG

I forbindelse med forberedelsene til innflytting i Helsehuset, benytter kommunen anledningen til å gå gjennom og fornye flere tjenester og arbeidsprosesser i helse og omsorg.

Publisert 15.06.2017
ladepunkt 1.jpg

Rauma kommune har i samarbeid med Rauma Energi, Grønn kontakt og Møre og Romsdal fylkeskommune plassert en ladestasjon for elbil i sentrum av Åndalsnes. Denne finner du like ved Tindesenteret.

Publisert 07.06.2017
sondre.jpg

Rauma kommune har ansatt biblioteksjef. Den som blir ansvarlig for driften av Rauma folkebibliotek er Sondre Myhre, fra Sandnessjøen i Nordland.

Publisert 02.06.2017
wewe.png

Det siste trinnet i oppgraderingen av Åndalsnes sentrum er ferdig. Samme dag som Tettstadskonferansen arrangeres på Åndalsnes markerer vi at Jernbaneplassen, leikeplassen på Vøra og Tinderangleplassen utenfor Tindesenteret, alle er ferdigstilt.

Publisert 01.06.2017
årsrapport.png

Rauma kommune lager kun digtale årsrapporter. Rapporten for 2016 er nå klar.