Publisert 15.11.2018
Mannen

Bevegelsene i fjellpartiet har øket en god del utover ettermiddagen i dag. Dette skyldes stor snøsmelting på grunn av høy temperatur og mye vind..

Publisert 08.11.2018
S1430001.JPG

Et enstemmig styre i Rauma kraftfond har valgt Edmund Meyer til vinner av Næringsprisen for 2018.

Publisert 28.10.2018
Stengt veg på Skorgen

Kommunevegen mellom Skorgen bru og Skorgen sandtak er stengt grunnet utrasing.

Publisert 02.10.2018
NVE

NVE gjennomfører no kartlegging av større områder med moglege kvikkleireførekomstar i kommunane Molde, Rauma, Giske, Ålesund, Sula, Sykkylven, Eid, Gloppen, Stryn, Naustdal og Førde. I Rauma kommune startar boringa i veke 42.

På bakgrunn av kartlegginga vurderer NVE bla. behov for vidare detaljkartlegging og sikring av eksisterande busetnad. I forbindelse med dette arbeidet er det behov for å innhente informasjon om grunnforholda i utvalte områder ved grunnboring. Informasjonen frå grunnboringane er ein vesentleg del av grunnlaget for den vidare utredninga.

Grunneigarar som vert råka av grunnboringa vil kontaktast av kommunen gjennom digital postkasse for ytterlegare informasjon.

Publisert 24.09.2018
dua.jpg

De Utrolige Årene (DUÅ) - Et gratis universalkurs for foreldre med barn i alderen 2 - 6 år.

Publisert 10.08.2018
Mannen 1. august 2018

På bakgrunn av avtagende bevegelser i Veslemannen og oppholdsvær de kommende dagene har NVE besluttet å sette ned farenivået til gult.

Publisert 08.08.2018
internasjonal.jpg

Innflyttere fra mange land, flyktningetjenesten i Rauma og Bazar samarbeider om internasjonal dag som arrangeres i Åndalsnes sentrum 11. august.

Publisert 18.07.2018
Romsdalseggen parkering toalett buss

Kartet viser offentlige parkeringsplasser på Åndalsnes som kan benyttes i forbindelse med tur over Romsdalseggen. Kartet viser også offentlige toalett og avgangssted for Romsdalseggen-bussen.

Kart. (PDF, 486 kB)

For ytterligere opplysninger:  https://www.visitnorway.no/reisemal/vestlandet/nordvest/listings-northwest/romsdalseggen/202580/

God tur!