Publisert 08.07.2015
fasade mot strandgata.png

Rauma kommune har i dag valgt entreprenør og løsning for nytt helsehus. Vinneren er pris- og designkonkurransen er entreprenørbedriften HENT AS. Løsningen skal nå knas videre i samspillsfasen, som starter i midten av august. Her kan du se skissene som er utgangspunktet for det videre arbeidet med dette viktige prosjektet.

Publisert 29.06.2015
helsehus.png

Mandag 29. juni gikk anbudsfristen for det nye helsehuset på Stokkekaia ut. Etter at Skanska Norge trekte seg fra konkurransen har kommunen mottatt fem forslag til løsninger som ble kontrollert i dagens anbudsåpning. Valget av entreprenør som Rauma kommune vil ha med seg inn i samspillsfasen tas 8. juli. 

Publisert 26.06.2015
Jo og lars_lavopploselig.jpg

Superhelg på Åndalsnes: Det blir en begivenhetsrik helg på Åndalsnes, 3.-5. juli. Fredag åpner rådhusplassen på Åndalsnes som er ett av tiltakene i den omfattende oppgraderingen av sentrum og etableringen av byen som Norges Tindehovedstad. Åpningen markeres med barnearrangement på fredag ettermiddag og konsert på kvelden med Jo Nesbø og Lars Jones – alt på den nye rådhusplassen. 

Publisert 24.06.2015
hduh.png

Alle veger og gater i Rauma skal ha en offisiell adresse. Nå ber vi innbyggerne våre om innspill til vegnavn på Åndalsnes m/romsdalen, Sørsida og de fire hovedvegene i kommunen. Vi har forlenget innspillsfristen til 1. august.

Publisert 23.06.2015
garasje_stor_busk_620x290.jpg

Har du planer om nye byggeprosjekter? Fra 1. juli gjelder nye byggeregler. Rauma kommune inviterer deg til informasjonsmøte om den nye ordningen slik at du får innsikt i hva du kan gjøre uten å måtte søke om det.

Publisert 17.06.2015
sentrum.png

Rauma kommunes sentrumsutviklingsprosjekt er tildelt en halv million fra Statens vegvesen til universell utforming av gangarealene som nå renoveres.

Publisert 10.06.2015
tihørighet.png

Resultatene fra innbyggerundersøkelsen knytta til kommunreforma er klar. Tala viser at Raumafolket er mer skeptiske til kommunesammenslåing enn de øvrige kommunene i ROR. Samtidig varierer holdningen mellom de ulike delene av Rauma. Mange peker på behov for grenseregulering og folket vil være med å bestemme selv gjennom en rådgivende folkeavstemming. Her er en oversikt over et utvalg av resultata.

Publisert 05.06.2015
sommerbyen.jpg

Åndalsnes fylles av aktiviteter hver lørdag i sommer! Vi vil skape liv og røre og vise frem lokale kreative miljøer! Aktivitetene vil foregå lørdag formiddag, flere aktiviteter vil komme! Gratis buss mellom Åndalsnes sentrum og Raumasenteret tur/retur hver lørdag.

Publisert 20.05.2015
ror.png

Sluttrapporten fra Telemarksforskning som oppsummerer de ulike alternativene som er utreda, er nå klar. Den ble presentert for medlemsmøtet i ROR på Åndalsnes i formiddag, i forkant av Raumakonferansen. Under Raumakonferansen ble også rapporten for 0-alternativet - Rauma som fortsatt egen kommune - også presentert.

Publisert 07.05.2015
sentrum.png

Rauma kommune har får 2,9 millionar kroner i tilskot frå Fylkeskommunen til opparbeidinga av Rådhusplassen og byparken på Kyrkjetomta i Åndalsnes. Dette utgjer 33 prosent av den totale kostnaden for desse to prosjekta.

 
Login for redigering