Publisert 28.08.2015
Hovednett for sykkel

Rauma kommune har lagt ut Handlingsplan hovednett for sykkel for området Åndalsnes/Isfjorden på høring. Den omfattende og ambisiøse plana har som mål å bidra til økt bruk av sykkel som framkomstmiddel, økt trafikksikkerhet, bedre folkehelse og mer bruk av miljøvennlig transport. 

Publisert 24.08.2015
stengt gate.png

Fra tirsdag 25. august stenges nedre del av storgata i Åndalsnes sentrum for kjøretøy på grunn av oppgradering av gatene. Gata forventes åpnet igjen i midten av september.  

Publisert 19.08.2015
gruppefoto.jpg

Det er stor interesse for Handshake for Peace prosjektet som er under utvikling på Åfarnes skole. Tirsdag fikk skolen besøk av kunnskapsministeren som lot seg imponere av tiltaket som er satt i gang.  

Publisert 17.08.2015
fasade mot strandgata.png

Rauma kommune ønsker dine innspill til planene for det nye helsehuset på Stokkekaia. Små og store ideer mottas med stor takk! 

Publisert 07.08.2015
Fasade motallmenning.png

Rauma kommune i samarbeid med enteprenøren HENT AS og Faveo prosjektledelse AS arrangerer informasjonsmøte om det nye helsehuset:

Torsdag 13. august i Trollstolen, Kulturhuset kl. 17.30-19.00

 

Publisert 08.07.2015
fasade mot strandgata.png

Rauma kommune har i dag valgt entreprenør og løsning for nytt helsehus. Vinneren er pris- og designkonkurransen er entreprenørbedriften HENT AS. Løsningen skal nå knas videre i samspillsfasen, som starter i midten av august. Her kan du se skissene som er utgangspunktet for det videre arbeidet med dette viktige prosjektet.

Publisert 29.06.2015
helsehus.png

Mandag 29. juni gikk anbudsfristen for det nye helsehuset på Stokkekaia ut. Etter at Skanska Norge trekte seg fra konkurransen har kommunen mottatt fem forslag til løsninger som ble kontrollert i dagens anbudsåpning. Valget av entreprenør som Rauma kommune vil ha med seg inn i samspillsfasen tas 8. juli. 

Publisert 26.06.2015
Jo og lars_lavopploselig.jpg

Superhelg på Åndalsnes: Det blir en begivenhetsrik helg på Åndalsnes, 3.-5. juli. Fredag åpner rådhusplassen på Åndalsnes som er ett av tiltakene i den omfattende oppgraderingen av sentrum og etableringen av byen som Norges Tindehovedstad. Åpningen markeres med barnearrangement på fredag ettermiddag og konsert på kvelden med Jo Nesbø og Lars Jones – alt på den nye rådhusplassen. 

Publisert 24.06.2015
hduh.png

Alle veger og gater i Rauma skal ha en offisiell adresse. Nå ber vi innbyggerne våre om innspill til vegnavn på Åndalsnes m/romsdalen, Sørsida og de fire hovedvegene i kommunen. Vi har forlenget innspillsfristen til 1. august.

Publisert 23.06.2015
garasje_stor_busk_620x290.jpg

Har du planer om nye byggeprosjekter? Fra 1. juli gjelder nye byggeregler. Rauma kommune inviterer deg til informasjonsmøte om den nye ordningen slik at du får innsikt i hva du kan gjøre uten å måtte søke om det.

 
Login for redigering