Søker besøkshjem

Barneverntjenesten i Rauma søker etter besøkshjem. Et besøkshjem har besøk av et barn eller et søskenpar på ettermiddag, i helger og eventuelt ferier.

Vi søker:

• Familier, voksne par eller enslige med en stabil livssituasjon som som er motiverte for jevnlig å ta imot et barn eller ungdom som besøkshjem.

*Det legges vekt på personlig egnethet og kreves ingen formell utdannelse for å være besøkshjem. Det stilles krav om politiattest.

Behovet for besøkshjem er varierende, akkurat nå er det flere barn i barnehagealder som skulle hatt et besøkshjem. Besøkshjemmet vil få oppfølging fra barneverntjenesten. Lønnsgodtgjørelse og utgiftsdekning gis etter kommunale satser.

Kan dette være aktuelt for deg?

Fyll ut skjema som ligger på Rauma Kommune sin nettside.

Eller ta kontakt med barnevernsleder Sylvia Vik Mittet 71 16 67 46 eller merkantil Randi B. Malones 71 16 67 75