Kampanje på kommunale tomter på Åfarnes og Måndalen

Kampanje på kommunale tomter på Åfarnes og Måndalen

Er du på utkikk etter den perfekte plassen å bygge ditt drømmehjem? Rauma kommune tilbyr en unik mulighet til å sikre seg boligtomter i Måndalen og Åfarnes til sterkt reduserte priser. Men vær rask – kampanjeprisene varer kun ut 2023!

Rauma kommunestyre vedtok i budsjettmøtet i 2021 å redusere priser på tomtene i Raknem og Åfarnes boligfelt. Dette betyr at du nå kan sikre deg en tomt som opprinnelig kostet mellom 270.000 kr og 590.000 kr for kun 150.000 kr. 

Tomtene

Tomtene i Måndalen og Åfarnes boligfelt er kjent for sin vakre beliggenhet, omgitt av storslått natur og med gode solforhold. Enten du er en familie på jakt etter et trygt og barnevennlig område, eller om du er ute etter et fredelig sted å nyte pensjonisttilværelsen, vil du finne at disse tomtene tilbyr noe for enhver smak.

Viktig informasjon:

  • Kampanjepris: 150,000 kr
  • Originalpris: 270,000 kr - 590,000 kr
  • Kampanjeperiode: Ut 2023
  • Kjøpekontrakt: Må være inngått innen året er omme

Ikke la denne sjansen gå fra deg! Ved årsskifte justeres tomteprisene tilbake til opprinnelig pris, så tiden er inne for å handle nå.

Interessert?

For mer informasjon om de enkelte tomtene, se boligfeltene sine egne sider under. Her finner du detaljert informasjon om størrelse, beliggenhet og pris.

Åfarnes boligfelt Raknem boligfelt

Har du spørsmål eller ønsker å sikre deg en tomt? Ta kontakt med oss i dag – vi hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen!